Websites

Een logo, huisstijl en een website met mogelijkheden, perfect op elkaar afgestemd?

Het doel, doelgroep, navigatie, huisstijl, teksten en afbeeldingen. Over al deze dingen moet je nadenken als je met een website aan de gang gaat. Vergelijk het met het bouwen van een huis. Voordat je daadwerkelijk de fundering uit gaat graven, maak je bouwtekeningen. Zie je op tegen al dat werk? En ben je bang dat jouw huisstijl en website niet bij elkaar passen?

Voorkom teleurstellingen en frustratie. In samenwerking met Anneke van Engelen van AVE Webdesign bieden wij een compleet concept aan: huisstijl, drukwerk en een website. Perfect op elkaar afgestemd. 

“Hi, ik ben Anneke. Een webdesigner met de focus op WordPress websites en alles wat daar aan vasthangt. Jouw online probleem is voor mij een heerlijke uitdaging. Ben verliefd op puzzelen en heb het eindeloze geduld om alle knopjes en opties uit te proberen. En het jou daarna ook nog in begrijpbare taal uit te leggen.”

Anneke van Engelen, eigenaar AVE Webdesign

Gezamenlijke projecten:

Website SR Horseproducts op beeldscherm

Voor SR Horseproducts hebben we het bestaande logo gerestyled, een huisstijl ontworpen, leveren we drukwerk en productfoto’s en is er een WordPress webshop gebouwd. 

Voor Lalozi hebben we een nieuw logo en bijhorende huisstijl ontworpen en is er een WordPress webshop gebouwd. 

Mogelijkheden en werkwijze

Natuurlijk wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent. En wij zijn hier ook graag open en transparant in. Maar geen één klantbehoefte is hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een langdurige samenwerking of je wilt eenmalig een “klusje” uitgewerkt hebben; je kunt altijd bij ons terecht. Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Nee, een website en haar bijhorende elementen zoals een logo en huisstijl is maatwerk. Zo kun je bijvoorbeeld al een logo hebben en een bestaande website. Binnen jouw wensen leveren wij het gewenste maatwerk. 

De website wordt gebouwd in WordPress en voorzien van een uniek design en de juiste plugins. 

Wij hebben fijne ervaringen met de hosting van XEL , maar je mag ook jouw bestaande hosting voortzetten als je hier tevreden over bent. Geen probleem. 

Na oplevering van de website moet deze ook onderhouden worden. Natuurlijk mag je dit zelf doen, maar het is verstandig dit uit handen te geven aan VGGO en AVE Webdesign. Zo blijft de website up to date en veilig. We informeren je graag over de mogelijkheden. 

Websites

Maatwerk
  • Intakegesprek
  • Logo en huisstijl
  • Typografie bepaling
  • Kleurenonderzoek
  • Maatwerk design
  • Wordpress website

Eefje & Karel hebben in samenwerking met Anneke van AVE Webdesign voor mij een prachtige website gemaakt. De communicatie was goed en voelde gelijk vertrouwd, waardoor de samenwerking vloeiend en gezellig verliep. Eefje heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt in een mooie huisstijl. Sinds kort worden ook de product foto’s door Eefje gemaakt en ze verbaast me elke keer weer om de kwaliteit & ideeën om het product zo mooi mogelijk op de foto te krijgen!

Sabrina Kortooms

review 2

Picture of Lalozi

Lalozi

Alles in 1 keer goed regelen?