Posters & prints

Ook een eigentijdse illustratie aan de muur?

Illustreren is een specialisme van Karel waar hij zijn creativiteit optimaal in kwijt kan. Of het nu illustraties zijn voor leesboeken, studieboeken, online gebruik óf voor aan de muur, hij tekent het allemaal.

In onze webshop bieden wij illustraties aan voor aan de muur. Deze minimalistische posters passen in elk interieur en je kunt ze met of zonder lijst bestellen. Wil je graag een illustratie met een eigen quote eronder? Dat kan! In de webshop kun je dit aangeven bij het product en dan wordt hij op maat voor je geprint.

Ben je op zoek naar maatwerk illustraties? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

vggo-art-illustraties
FAQ

Een paar veel gestelde vragen én het antwoord:

Karel tekent alle illustraties uit de hand en deze worden in de computer gedigitaliseerd. Vervolgens worden ze geprint en en met de hand door Karel gesigneerd.

Wanneer je een poster bestelt dan wordt deze in beschermfolie in een pakketje per pakketpost verstuurd. Bestel je er ook een lijst bij? Dan zorgen wij dat de poster daar al netjes in zit.

De posters zijn op Texture Vèrge papier van 300gr/m2 geprint.

Ja, wanneer je bij bezorgopties kiest voor ophalen in Waalre, dan betaal je geen verzendkosten en kun je jouw bestelling ophalen in Waalre (op afspraak, neem hiervoor contact met ons op).

Jazeker! De poster is 30x40cm. groot, je kunt hier zelf een bijpassende lijst voor kopen wanneer je een andere lijst wil dan de lijst die wij aanbieden in onze shop.

Wil je een maatwerk illustratie?