Posters & prints

Ook een eigentijdse illustratie aan de muur?

Of het nu illustraties zijn voor leesboeken, studieboeken, online gebruik óf voor aan de muur, Karel tekent het allemaal.

In onze webshop bieden  wij onder andere illustraties voor aan de muur aan. Deze minimalistische posters passen in elk interieur en je kunt ze met of zonder lijst bestellen. Wil je graag een illustratie met een eigen quote eronder? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij het product en dan wordt hij op maat voor je geprint.

Ben je op zoek naar maatwerk illustraties? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

vggo-art-illustraties
FAQ

Een paar veel gestelde vragen én het antwoord:

Karel tekent alle illustraties uit de hand en deze worden in de computer gedigitaliseerd. Vervolgens worden ze geprint en en met de hand door Karel gesigneerd.

Wanneer je een poster bestelt dan wordt deze in beschermfolie in een pakketje per pakketpost verstuurd. Bestel je er ook een lijst bij? Dan zorgen wij dat de poster daar al netjes in zit wanneer je hem ontvangt.

De posters zijn op Texture Vèrge papier van 300gr/m2 geprint. Dit is een mooi zwaar en vezelrijk papier.

Ja dat kan. Wanneer je bij de bezorgopties kiest voor ophalen in Waalre, dan betaal je geen verzendkosten en kun je jouw bestelling ophalen in Waalre. Ophalen kan op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

Jazeker! De posters zijn 30x40cm. groot, je kunt hier prima zelf een lijst voor zoeken die matcht met je interieur.

Wil je een maatwerk illustratie?