Wedstrijden

Hoe leuk is het om stoere wedstrijdfoto's te hebben van jezelf?

Regelmatig staan wij op evenementen of wedstrijden, om daar alle combinaties vast te leggen. Vaak hebben we onze fotostand bij zodat je direct op locatie jouw foto’s kunt bestellen, maar de gemaakte foto’s bieden we ook altijd naderhand aan via Opyo. Via Oypo kun je jouw foto’s eenvoudig als digitaal bestand of als print bestellen.

Bestelinstructies 

  • De foto’s die in Oypo staan zijn onbewerkt. Na aankoop worden deze nog gecorrigeerd waar nodig (uitsnede, contrast, kleur), voordat je jouw digitale bestanden of prints ontvangt.
  • Kijk goed welke bestelmogelijkheden er zijn. Gebruik je de foto’s voor jezelf? Dan hoef je géén bestanden met commerciële doeleinden aan te schaffen, je kunt dan de optie digitaal bestand voor eigen gebruik (€15,- per foto) kiezen.
  • Omdat de digitale bestanden wanneer ze via Oypo op webformaat worden besteld niet voldoen aan de kwaliteit die wij graag willen, bieden wij deze niet aan en bieden we de originele bestanden tegen een betaalbare prijs aan. Wanneer je digitale bestanden bestelt ontvang je dus altijd de foto’s op origineel formaat; hoge kwaliteitsbestanden die geschikt zijn om zelf nog af te laten drukken.
  • De tarieven en opties via Oypo wijken iets af van wat wij in onze eigen fotostand op locatie aanbieden. Dit heeft te maken met af te dragen commissie aan Oypo en beschikbare afdrukformaten die Oypo aanbiedt.
  • Voor alle bestellingen via Oypo geldt: het 5e product is GRATIS.