Wedstrijden

Hoe leuk is het om stoere wedstrijdfoto's te hebben van jezelf?

Wij fotograferen niet meer bij wedstrijden, maar de in het verleden gemaakte foto’s zijn natuurlijk nog wel beschikbaar. Via Oypo kun je jouw foto’s eenvoudig als digitaal bestand of als print bestellen.

Bestelinstructies 

  • De foto’s die in Oypo staan zijn onbewerkt. Na aankoop worden deze nog gecorrigeerd waar nodig (uitsnede, contrast, kleur), voordat je jouw digitale bestanden of prints ontvangt.
  • Kijk goed welke bestelmogelijkheden er zijn. Gebruik je de foto’s voor jezelf? Dan hoef je géén bestanden met commerciële doeleinden aan te schaffen, je kunt dan de optie digitaal bestand voor eigen gebruik (€15,- per foto) kiezen.
  • Omdat de digitale bestanden wanneer ze via Oypo op webformaat worden besteld niet voldoen aan de kwaliteit die wij graag willen, bieden wij deze niet aan en bieden we de originele bestanden tegen een betaalbare prijs aan. Wanneer je digitale bestanden bestelt ontvang je dus altijd de foto’s op origineel formaat; hoge kwaliteitsbestanden die geschikt zijn om zelf nog af te laten drukken.
  • Voor alle bestellingen via Oypo geldt: het 5e product is GRATIS.