Vormgeving & Drukwerk

Drukwerk is mogelijk in allerlei soorten en maten. Zoek je één aanspreekpunt die het complete plaatje kan regelen?

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Of het nu gaat om creëren van een volledig nieuwe identiteit of om doeltreffende promotie van producten of diensten: offline of online. Wij helpen je graag! Vanuit onze grafisch ontwerp studio ontstaan de meest toffe huisstijlen, reclame uitingen, en overige ontwerpen. 

Zeker op het gebied van drukwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? 

Kies dan voor één aanspreekpunt, zoals Karel bij VGGO. Wij zorgen voor de juiste ontwerpen, afmetingen en leveren het aan bij de drukker. Klaar is Kees.   

“Hallo, ik ben Karel. Als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan mijn werk dan is dat simpel gezegd: het maken van mooie dingen. Zo lang ik mijn creativiteit en energie ergens in kwijt kan dan geniet ik ervan! Ik vind het heel gaaf om samen met klanten tot een resultaat te komen dat bij ze past. De persoonlijke touch staat voor mij voorop!”

Wij werken o.a. voor:

vggo-logo-ontwerp-Recreational-systems-international
vggo-logo-ontwerp-doubledutch-kidswear
Tarieven en werkwijze

Natuurlijk wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent. En wij zijn hier ook graag open en transparant in. Maar geen één klantbehoefte is hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een langdurige samenwerking of je wil eenmalig een “klusje” uitgewerkt hebben; je kunt altijd bij ons terecht. Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Alles wat gedrukt wordt, kunnen wij verzorgen! Van flyers, brochures tot ansichtkaarten, maar ook banners, vlaggen en stickers. Ook met standinrichting of productverpakkingen op maat kunnen wij je helpen. 

Jazeker! Wij werken samen met een professionele en betrouwbare partij op het gebied van auto belettering. Wij ontwerpen jouw droombelettering, zij leveren het praktische maatwerk. 

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij werken al jaren samen met een top borduurstudio, waar voor een eerlijke prijs super goede kwaliteit wordt geleverd. Borduren is mogelijk op kleding die je zelf hebt aangeschaft, maar wij kunnen de kleding ook voor je verzorgen. 

Karel heeft super goed geluisterd naar mijn ideeën en hij heeft fantastische ontwerpen gemaakt voor de branding van mijn bedrijf EQ Athletica.

Alles is nu 1 geheel, precies wat ik graag wilde. Echt een aanrader!

Picture of Manon Schuten

Manon Schuten

VGGO ontwerpt 2x per jaar onze productbrochures van onze 3 eigen merken (baby- en kinderkleding).

We zijn elke keer weer positief verrast over de wijze waarop onze collectie mooi in beeld wordt gebracht.

Daarnaast weten wij VGGO ook te vinden voor het ontwerp van onze huisstijl, banners en flyers. Het is gewoon erg prettig werken met Karel en Eefje!

Picture of Marco Nijman & Sanne Wellesen

Marco Nijman & Sanne Wellesen

Karel & Eefje zijn sterk visueel ingesteld met een open en kritische houding. Ze zijn meedenkend en nauwgezet in de afspraken. Een plezier om mee te werken.

Picture of Robert-Jan Kant

Robert-Jan Kant

Al het drukwerk voor jouw huisstijl op 1 plek?