Grafisch
Ontwerp

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Of het nu gaat om creëren van een volledig nieuwe identiteit of om doeltreffende promotie van producten of diensten: offline of online. Wij helpen je graag! Vanuit onze grafisch ontwerp studio ontstaan de meest toffe huisstijlen, reclame uitingen, en overige ontwerpen. Maar wist je dat we ook jouw Facebook en Instagram pagina’s voor jou kunnen beheren? Lees op deze pagina welke mogelijkheden wij bieden.

Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp, wat is dat nu eigenlijk? Volgens ons komt het neer op het maken van alle uitingen waarmee je jouw bedrijf op laat vallen. Of je nu nog bij de basis moet beginnen met een logo, of je zoekt naar nieuwe wegen om jouw product of diensten meer op te laten vallen. Of je nu een groot bedrijf hebt of als starter aan de slag wil; wij staan voor je klaar! Je kunt bij ons terecht voor: 

Tarieven

Natuurlijk wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent. En wij zijn hier ook graag open en transparant in. Maar geen één klantbehoefte is hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een langdurige samenwerking of je wil eenmalig een “klusje” uitgewerkt hebben; je kunt altijd bij ons terecht. Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Social media beheer

Als ondernemer weet je dat social media niet meer weg is te denken uit de maatschappij en dat het een belangrijk kanaal is om je bedrijf te promoten. Maar of je hier ook tijd voor en zin in hebt, dat is maar de vraag! Ieder zijn ding natuurlijk en wanneer je je liever niet bezig houdt met de planning van je socials, het creëren van posts en het reageren op je volgers dan is het een prima idee om dit uit te besteden.

Wij beheren momenteel diverse Facebook en Instagram pagina’s voor uiteenlopende bedrijven. Omdat wij de social media pagina’s van onze klanten zo persoonlijk mogelijk houden, vermelden we onze klanten niet op onze website. Deze zijn natuurlijk wel bij ons op te vragen. Of je nu het volledige beheer van je pagina(‘s) uit handen wil geven, of gedeeltelijk; wij helpen je graag! 

Eefje van Griensven-Marinus Social Media Beheer
Tarieven

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van social media? Neem dan gerust contact met ons op.