Schilderijen

Ook iets unieks aan de muur?

Het maken van schilderijen waarin de schoonheid, expressie en het pure van het paard naar voren komt, is iets waar Karel zijn passie volledig in kwijt kan.

Geen statieportretten, maar vrij werk waarbij kleurgebruik en abstractie centraal staan. Wil jij een uniek schilderij aan de muur? Bekijk dan de huidige collectie schilderijen in onze webshop. 

Wil je graag een schilderij dat door Karel in zijn eigen stijl is geschilderd, maar heb je speciale wensen voor bijvoorbeeld de afmeting of het kleurgebruik zodat het schilderij perfect in je interieur matcht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

karel-van-griensven-art
FAQ

Een paar veel gestelde vragen én het antwoord:

In principe maakt Karel alleen vrij werk, maar wanneer je speciale wensen hebt om een schilderij perfect met je interieur te laten matchen (denk aan kleurgebruik, formaat, etc.) dan kun je zeker contact met ons opnemen. We bespreken dan samen de mogelijkheden!

Nee. Je kunt jouw schilderij ophalen in Waalre, of we komen hem naar brengen tegen een vergoeding van de reiskosten ( dit in overleg).

De schilderijen worden op een premium katoenen doek van hoge kwaliteit geschilderd, met acrylverf, spray-paint en marker. Sommige schilderijen zijn gemaakt op hardhouten multiplex. Bij ieder schilderij staat het gebruikte materiaal vermeld.

Wil je iets unieks aan de muur?