Schilderijen

Ook iets unieks aan de muur?

Het maken van schilderijen waarin de schoonheid, expressie en het pure van het paard naar voren komt is iets waar Karel zijn passie volledig in kwijt kan.

Geen statieportretten, maar vrij werk waarbij kleurgebruik en abstractie centraal staan. Wil jij een uniek schilderij aan de muur? Bekijk dan de huidige collectie schilderijen in onze webshop. 

Wil je graag een schilderij dat door Karel in zijn eigen stijl is geschilderd, maar heb je speciale wensen voor bijvoorbeeld de afmeting of het kleurgebruik om het schilderij perfect in je interieur te laten matchen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

karel-van-griensven-art
FAQ

Een paar veel gestelde vragen én het antwoord:

In principe maakt Karel alleen vrij werk, maar wanneer je speciale wensen hebt om een schilderij perfect met je interieur te laten matchen dan kun je zeker contact met ons opnemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Nee. Schilderijen zijn op te halen bij ons in Waalre, of we komen hem naar je toebrengen tegen een vergoeding van de reiskosten (in overleg).

De schilderijen worden op een premium katoenen doek van hoge kwaliteit geschilderd, met acrylverf, spray-paint en marker.

Interesse in iets unieks aan de muur?