Bedrijfsreportage
Bedrijfsreportage

Een eerste indruk maken, daar krijg je geen tweede kans voor. Durf jij het succes van jouw bedrijf te bepalen?

Je bent goed in wat je doet, sterker nog, je verdient er je geld mee. Alleen komt er bij ondernemen meer kijken dan alleen jouw vak uitoefenen. Je bedrijfsnaam, de merk identiteit, jouw normen en waarden, je producten en je diensten komen als het goed is constant terug in de visuele uitstraling van jouw bedrijf. 

Toch kiezen veel bedrijven niet voor een professionele bedrijfsreportage of een sfeershoot waarbij de producten professioneel in beeld worden gebracht. Medewerkers die op de foto moeten, alles op het bedrijf opruimen, modellen regelen, nadenken over hoe producten of diensten het mooiste in beeld gebracht kunnen worden. Dat kost tijd, en tijd is geld! 

En dat is jammer. Want wist je dat een bedrijfsreportage of een sfeershoot de ultieme kans is om jouw bedrijf van haar beste kans te laten zien?  

Wij kunnen jou hierbij helpen! Wij verzorgen de complete bedrijfsidentiteit van A tot Z voor vele bedrijven. Het maken van een bedrijfsreportage of een sfeershoot hoort daarbij. Of het nu gaat om het vastleggen van alle facetten van jouw bedrijf, een dag met jou meelopen om jouw werkzaamheden in kaart te brengen of het verzorgen van een “fashion” shoot voor kleding en/of andere producten. Wij streven er naar om jouw bedrijf precies zo vast te leggen op beeld, zoals jij onderneemt. 

Wij werken o.a. voor:

vggo-logo-ontwerp-De-recht-dressage-center
Mogelijkheden & tarieven bedrijfsreportage

Elk bedrijf is anders. Daarom zijn fotoshoots en reportage’s voor bedrijven ook altijd anders. Wel hanteren wij graag een vast tarief voor zakelijke fotografie, zodat dit altijd open en transparant is en jij precies weet waar je aan toe bent.

In overleg is er veel mogelijk.

Wij hebben o.a. ervaring met het maken van bedrijfsreportage’s, zakelijke portretten, het vastleggen van “een dag uit het leven van”, fashion shoots en sfeer shoots voor producten en of collecties. Nieuwe uitdagingen gaan wij niet uit de weg!

De foto’s die je ontvangt vanuit een zakelijke fotoshoot of reportage zijn bedoeld voor commercieel gebruik.

Deze foto’s mogen daarom zonder logo voor ieder doeleinde worden gebruikt, zowel online als in drukwerk.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 14 werkdagen jouw foto’s. Wij maken een ruime selectie uit de gemaakte foto’s en deze bewerken we netjes na.

Deze selectie wordt vervolgens via WeTransfer bij jou aangeleverd. Je ontvangt altijd de hoge resolutie bestanden en ook de foto’s op web formaat voor online gebruik. De foto’s worden allemaal zonder logo aangeleverd.

Bij zakelijke fotoshoots werken wij niet “per foto”, omdat we vinden dat er een compleet plaatje afgeleverd moet worden waar je als ondernemer goed mee vooruit kunt. Wij maken een ruime selectie uit de gemaakte foto’s en deze bewerken we netjes na. Je ontvangt dus altijd voldoende foto’s, meestal zijn dit er 25 tot 50.

Wil je graag zelf jouw foto’s uitkiezen? Dat is geen probleem. Wanneer je dit bij ons aangeeft dan ontvang je een online album met de (onbewerkte) gemaakte foto’s, waaruit je zelf kunt kiezen. Vervolgens bewerken wij de foto’s die jij uitkiest na.

Zakelijke fotoshoot

500
-
2 á 3 uur fotograferen
  • Flexibel in te delen
  • Volledig naar jouw wens
  • Breng je bedrijf, je merk of jezelf als specialist in beeld
  • 25 tot 50 nabewerkte foto's

Eefje heeft niet alleen oog voor de actieplaatjes, maar juist ook voor de connectie mens/paard en de momenten waar emotie zit.

Het is ideaal dat Eefje zelf rijdt en de oefeningen snapt. Je kan daardoor als ruiter gewoon rijden en ze gaat haar gang, zonder dat je daar veel door afgeleid wordt. Eefje maakt voor ons foto’s van de paarden en van onze dagelijkse werkzaamheden en onze stal.

vggo-logo-ontwerp-De-recht-dressage-center

Bastiaan de Recht

De Recht Dressage Center

Eefje is mijn fotograaf voor alles! Of ik nu zelf of met mijn gezin op de foto wil, productfoto’s nodig heb voor mijn webshop, of een sfeer reportage wil voor social media en de website. De fotoshoots zijn altijd super relaxt en bij de zakelijke foto’s wordt mijn persoonlijke werkwijze door Eefje vertaald in foto’s die zorgen voor een persoonlijke en eenduidige uitstraling van mijn bedrijf.

Tessa de Vrieze

Tess Products

Eefje zorgde voor een ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de shoot, wat een zeer positieve uitwerking had op de foto’s. Eefje is heel betrokken en meegaand en weet zo de perfecte plaatjes te schieten.

De foto’s zijn fantastisch: ontspannen maar ook professioneel! Ontzettend tevreden!

Manon Schuten

EQ Athletica

Klaar om jouw bedrijf op de kaart te zetten?