Over VGGO

Wij zijn Karel van Griensven en Eefje van Griensven-Marinus, en samen runnen wij VGGO – Van Griensven Grafisch Ontwerp, Fotografie & Art. Hele mond vol he? Klopt, maar waar het op neer komt is dat we beide creatief zijn en dat we daar graag leuke dingen mee doen! Persoonlijke service en tevreden klanten staan voor ons altijd voorop. 

Vanuit Van Griensven Grafisch Ontwerp richten wij ons op de identiteit en uitstraling van jouw onderneming. We bieden een totaalpakket van mogelijkheden; complete huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, brochures & flyers, bedrijfskleding, branding via social media, enz.  Van Griensven Fotografie staat voor alles wat met paardenfotografie en productfotografie te maken heeft. We verzorgen fotoshoots, bedrijfsreportage’s en fotograferen tijdens evenementen. Binnen Van Griensven Art leeft Karel zich uit met vrij werk, maar hij tekent, illustreert en schildert ook in opdracht. Onze 3 pijlers gaan goed los van elkaar, maar wanneer we ze combineren versterken ze elkaar. Dat is onze kracht!

Karel van Griensven

Maker van mooie dingen

“Hallo, ik ben Karel. Ik ben een gepassioneerd hockeyer maar inmiddels stiekem ook wel een beetje een paardenmens. Als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan mijn werk dan is dat simpel gezegd: het maken van mooie dingen. Of dat ik nu achter mijn computer aan het ontwerpen ben of ik me uit kan leven op een vel papier of een schildersdoek. Zo lang ik mijn creativiteit en energie ergens in kwijt kan dan geniet ik ervan! Ik vind het heel gaaf om samen met klanten tot een resultaat te komen dat bij ze past. De persoonlijke touch staat voor mij voorop!”

Karel →

Eefje van Griensven

Hippische duizendpoot

“Hi! Ik ben Eefje en ik denk dat je mij wel kunt omschrijven als een typische hippische duizendpoot. Van kleins af aan ben ik al een paardenmeisje en ik ben nog altijd fanatiek dressuuramazone. Het liefste loop ik zoveel mogelijk met mijn camera in mijn handen maar van teksten schrijven, social media content creëren, organiseren, plannen maken en met Karel brainstormen over verschillende klant projecten word ik ook heel blij. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, transparantie en kwaliteit en dit is dan ook wat wij nastreven met VGGO!”

Eefje →

Wij werken o.a. voor: