Art

Van vrij schilder-, teken en illustratiewerk tot een gedetailleerd en karakteristiek portret van jouw paard of ander huisdier; vanuit onze art afdeling kan Karel dit voor je verzorgen. De teken- en schilderkunst is breed en haast oneindig, maar op deze pagina laten we een greep zien van zijn werk. Watch and enjoy!

Portret Tekeningen

Het maken van realistische en karakteristieke portretten van dieren is iets waar Karel zijn passie volledig in kwijt kan. Wat is er mooier dan een blijvende herinnering te creëren?

Doordat Karel werkt met eenvoudig tekenpotlood waarbij ieder haartje wordt getekend, komt de persoonlijkheid en het karakter van jouw dier meer in het middelpunt dan met welk ander materiaal dan ook. Een tekening wordt volledig naar wens gemaakt. Je kunt jouw eigen tekening samenstellen door een keuze te maken uit kleurpotlood of zwart/wit, het formaat, de kleur van het papier, etc. Art als maatwerk!

Tarieven

Handgemaakt en dus op maat…
De genoemde prijzen voor portrettekeningen zijn een indicatie, gebaseerd op tekeningen van één dier. Een combinatie van dieren en afwijkende maten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een prijs op maat!

Kleur Zwart - Wit
Formaat 30x40 cm € 300,00 € 200,00
Formaat 50x70 cm € 500,00 € 350,00
  • Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% BTW, maar excl. eventuele verzendkosten.
  • Tekeningen worden geleverd in een stevige kunststof hoes, maar zonder omlijsting. Zo kun je jouw tekening naar eigen smaak en passend bij jouw interieur inlijsten.