Wij zijn Karel van Griensven en Eefje van Griensven-Marinus, en samen runnen wij VGGO (Van Griensven Grafisch Ontwerp). Waar VGGO is begonnen als puur grafisch ontwerpbureau, hebben wij inmiddels onze activiteiten uitgebreid naar in totaal 3 takken: Grafisch Ontwerp, Fotografie en Portrettekeningen.

Vanuit Van Griensven Grafisch Ontwerp richten wij ons op de volledige identiteit en uitstraling van jouw onderneming. Wij denken met je mee en kunnen een totaalpakket aan producten bieden; van een eenvoudig logo tot een volledige huisstijl, folders, visitekaartjes, posters, bedrijfskleding, bestickeren van auto’s en ramen, wallpapers, inrichting van je website, etc. We gaan geen uitdaging uit de weg!

Binnen Van Griensven Fotografie hebben wij beiden onze eigen rol; waar Eefje het liefste haar tijd besteedt aan het fotograferen van dieren, en dan met name paarden, is Karel een prof in het nabewerken van de foto’s. Zo komen we samen tot een professioneel eindresultaat!
Naast fotoshoots voor particulieren, maken wij ook foto’s voor commercieel gebruik. Ook beschikken we over een ruimte voor productfotografie, voor bijvoorbeeld het vullen van je webshop of voor het verfraaien van een bedrijfsfolder.

Middels Van Griensven Portrettekeningen richt Karel zich op zijn passie: het maken van realistische en karakteristieke portretten van (huis)dieren. Aan de hand van achtergrondinformatie en meerdere foto’s die jij als eigenaar aanlevert, tekent hij de portretten volledig met (kleur)potlood.

Recensies

Erg tevreden over de kwaliteiten van VGGO, aandacht en (na)zorg voor het werk. Hij kan zich goed verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever.

Supermooie wervingsflyer gemaakt door vggo. Snel geholpen en gaan zeker nog meer gebruik maken van zijn diensten.

Karel is een prima marketeer. “Sterk visueel ingesteld met een open en kritische houding. Meedenkend en nauwgezet in zijn afspraken. Een plezier om mee te werken.”

Wij werken reeds een aantal jaren zeer intensief met Karel en onze samenwerking is vanaf het eerste moment fantastisch.
Karel heeft visie, is enorm creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Iemand die het belang van partnerschap ziet en altijd voor je klaar staat.

VGGO staat voor kwaliteit en kunde! Weten me altijd positief te verassen, mijn eerste keuze voor al mijn grafische producten.