VGGO | Van Griensven Grafisch Ontwerp

Voor al jouw online en offline uitingen

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Of het nu gaat om een huisstijl, het opmaken van drukwerk, een nieuwe website of een communicatie vraagstuk. Wij helpen je graag! 

Fotoshoots, bedrijfsreportages en sfeer- en productfotografie. We love it! Voor al deze takken van fotografie ben je bij VGGO aan het juiste adres. Je vindt hier ook onze beeldbank met foto’s die we tijdens wedstrijden hebben gemaakt.

Art

Schilderijen, posters met illustraties, ansichtkaarten en boeken. Alle producten zijn te bekijken en bestellen in onze webshop, maar voor schilder- of illustratie werk op maat kun je ook bij ons terecht!

Wie zijn VGGO?

Wij zijn Karel van Griensven en Eefje van Griensven-Marinus, en wij zijn de personen achter VGGO – Van Griensven Grafisch Ontwerp, Fotografie & Art. Hele mond vol he? Klopt, maar waar het op neer komt is dat we beide creatief zijn en dat we daar graag veel leuke dingen mee doen! Persoonlijke service en tevreden klanten staan voor ons altijd voorop. 

Vanuit Van Griensven Grafisch Ontwerp richten wij ons op de identiteit en uitstraling van jouw onderneming. Logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, brochures & flyers, bedrijfskleding, websites, branding via social media, het schrijven en redigeren van teksten, en overige communicatie vraagstukken.

Van Griensven Fotografie staat voor alles wat met paarden- en bedrijfsfotografie te maken heeft. We verzorgen fotoshoots, bedrijfsreportage’s en sfeer- en productfoto’s voor in jouw webshop.

Binnen Van Griensven Art maken we eigen werk welke je in de webshop kunt bestellen, maar Karel schildert en illustreert ook in opdracht. Onze 3 bedrijfstakken gaan goed los van elkaar, maar wanneer we ze voor jou mogen combineren versterken ze elkaar alleen maar. Dat is onze kracht!

Wie is VGGO?

Wij zijn Karel van Griensven en Eefje van Griensven-Marinus, en wij zijn de personen achter VGGO – Van Griensven Grafisch Ontwerp, Fotografie & Art. Hele mond vol he? Klopt, maar waar het op neer komt is dat we beide creatief zijn en dat we daar graag veel leuke dingen mee doen! Persoonlijke service en tevreden klanten staan voor ons altijd voorop. 

Klant reviews
FIKAGEAR
FIKAGEAR
Lees verder
"Karel & Eefje zijn sterk visueel ingesteld met een open en kritische houding. Meedenkend en nauwgezet in de afspraken. Een plezier om mee te werken.”
Tess Products
Tess Products
Lees verder
"VGGO is een topbedrijf. Ik heb er alles ondergebracht; van social media, product- en sfeerfotografie tot marketing. Mijn eigen woorden worden vertaald in een prachtige huisstijl en een eenduidige uitstraling van mijn bedrijf."
b2pro
b2pro
Lees verder
"VGGO staat voor kwaliteit en kunde! Ze weten me altijd positief te verrassen; mijn eerste keuze voor al mijn grafische producten."
Lobke Bijl
Lobke Bijl
Lees verder
"VGGO heeft voor mij een passende huisstijl ontwikkeld; pakkend, herkenbaar en origineel. Ook hebben ze mijn bedrijfskleding en het ontwerp van mijn auto- en trailerbestickering verzorgd. VGGO staat voor mij garant voor goede communicatie, service en vakmanschap en ik ben er ontzettend blij mee!"
Csignsports
Csignsports
Lees verder
"Wij zijn erg tevreden over de kwaliteiten van VGGO, de aandacht en de (na)zorg voor het werk. Ze kunnen zich goed verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever."
AVE Webdesign
AVE Webdesign
Lees verder
“Professionals in hun vak, eerlijk en open in de communicatie en uitmuntende service. Karel heeft voor mijn bedrijf een prachtige huisstijl ontwikkeld en Eefje is mijn persoonlijke huisfotograaf. Zowel mijn bedrijfsfoto’s en persoonlijke familie / paardenfoto’s weet ze keer op keer fantastisch vast te leggen. Ik ben ontzettend blij met VGGO als partner voor mijn online bedrijf.”
Aben Interior
Aben Interior
Lees verder
"Wat me aanspreekt bij VGGO is de creativiteit en professionaliteit, het luisteren naar mijn wensen en dat vervolgens vertalen naar een ontwerp voor wat dan ook. Karel heeft mijn logo ontworpen, maar ik benader ze voor bijna alles: van huisstijl en website tot bus belettering en schrijfblokken, ik kan er altijd van op aan dat het goed is!"